Комсед - Park Center

КАТЕГОРИЯ: Други

ТЕЛЕФОН: +359 875 333 456; 070013513

www.comsed.net

EMAIL: city@comsed.net

Фирма „КОМСЕД” и верига детски магазини „КОМСЕД” са сред водещите и най-бързо развиващи се фирми в областта на детските играчки, бебешките и детски принадлежности. Фирмата има 4 регионални центъра: в София, Пловдив, Варна и Бургас, 16 ритейл магазина с обща площ от над 10 000 кв.м и 90 обекта „КОМСЕД – детски магазини на път” в бензиностанции OMV. 

Основната ни грижа при подбора на асортиментa от над 5000 играчки и бебешки стоки е безкомпромисното качество. Продуктите, които ние предлагаме на клиентите си, са в пълно съответствие с европейските норми за качество и безопасност.

„КОМСЕД” е изключителен дистрибутор за България на водещи световни марки в областта на детските играчки като: LEGO, PLAYMOBIL, DISNEY PLUSH, INTEX, BBURAGO, SES, RAVENSBURGER, NIKKO, ZURU, SMART TRIKE, MGA, MONDO и много други. „КОМСЕД” е и директен вносител на MATTEL (Barbie, Monster High, HotWheels, FISHER PRICE и др.), HASBRO (Nerf, Furby, My little Ponny, Play-do и др.).

Най-пълната гама от продукти на LEGO, PLAYMOBIL и другите ни марки, както и най-новите такива, се предлагат само в магазините на „КОМСЕД”.

От асортимента на LEGO имаме над 80 ексклузивни и изключително интересни модела, а от PLAYMOBIL – почти 70% от асортимента е наличен само във веригата на „КОМСЕД”.

Освен марките, на които сме изключителен дистрибутор или директен вносител за страната, в магазините ни се предлагат и всички други известни и актуални марки и серии играчки.

От бебешката гама предлагаме на клиентите си CHICCO, AVENT, NUK, CHIPOLINO, MAYORAL, LORELLI, MUTSY, HAUCK, CANGAROO и много други.

Сред нашите клиенти все по-често са децата на нашите първи клиенти от появата ни на пазара през далечната 1989 година!