Fish a Chick - Park Center

КАТЕГОРИЯ: Храна и напитки

ТЕЛЕФОН: +359885335651

www.facebook.com/CrispyFishChips/?fref=ts

Ресторант Fish a Chick   е създаден, за да изкушава с филе от цяла риба. Предлагаме прясната балтийска треска, която ние закупуваме директно от доказани рибари и доставяме сами от бреговете на Балтийско море. Рибата приготвяме на момента, като панираме ръчно по уникална технология всяко парче филе и го поднасяме с нашите вкусни пресни картофки, задушени зеленчуци или ориз, салати, сосове.

Панираните ни опашки от тигрови скариди, обелени и очистени, и калмарите, които предлагаме не са просто морски дарове за един обикновен ден - това са морски дарове за празник.  Празник с естествени и свежи аромати за сетивата.

Редом с морските дарове предлагаме българско пилешко месо, панирано и изпържено във фритюрник под налягане. Допълнителното налягане позволява да се съхранят във вътрешността на продукта естествените му сокове, като по този начин се поглъща по-малко мазнина. В резултат на това изпържените във фритюрник под налягане продукти не са мазни и запазват оригиналния си вкус.

Ние от Fish a Chick  създадохме бургери с пилешко, риба треска, калмари и скариди съчетани със свежи зеленчуци, истински чедър и авторски сосове.

Има ХРАНА с която чаша студено ВИНО Ви кара да отхапвате и отпивате по толкова малко…, че бихте загубили представа за ВРЕМЕТО, посетете ни за да Ви пренесем в това ВРЕМЕ.