30 януари 2020

Park Center със 100% отдадени търговски площи

no image to show

Първият търговски център в София – Park Center е разположен на 44 000 кв. м. Като 21 000 от тях са отдаваеми търговски площи. В последния работен ден на 2019 г. бе подписан договора за наем и за последното останало свободно помещение в мола – 60 кв. м. на ет. 2, които ще се трансформират в нова концепция за хранене.

В изминалата година в Park Center отвориха врати осем различни бранда – фитнес от ново поколение Next Level, тратория Al Forno, полската верига PEPCO, специализиран магазин за бегачи Running Zone, луксозен бутик за бижута и часовници Juliany, любимия на тийнейджърите Pulsar, мултибранд бутик Outfit by KREO и други. До края на годината бяха отдадени и последните останали помещения. През 2020-а в Park Center се очаква да отворят врати обновен магазин Moda Italiana и A Fish Named Fred на партера, както и нов оператор в зоната за хранене.  

За мен е удоволствие да споделя, че Park Center започна 2020-а запълнен на 100%, сподели Инна Бояджиева, управител на мола. – Отдаването на търговски площи в динамичен и наситен пазар като нашия е огромно предизвикателство, с което екипът ни се справи чудесно. Преговорите, подготовката на договори и всички въпроси, свързани с целия процес на комерсиализация, отнемат все повече време и изискват много концентрация и внимание, които ние продължаваме да влагаме за всеки един наемател. Следващата стъпка е да продължим да обновяваме търговския микс в зависимост от бизнес целите на инвеститора и, разбира се, интересите на клиентите.

Успехът, който постигнахме при отдаване на търговските площи в мола се дължат на дългогодишния опит на екипа и усилена работа, каза Лилия Кръстева, Country Head Bulgaria на Ceres Management Services – компанията, управляваща търговския център. И добавя: За нас е водещо да предлагаме модерни концепции, които са удобни и харесвани от потребителите.

Park Center е предпочитано място за срещи не само на хората, живеещи в непосредствена близост до мола, но и на много софиянци заради достъпното си местоположение и едночасовия безплатен паркинг. В мола има разнообразни концепции за хранене с тераса на ет. 2, премиум клас тратория Al Forno, най-добрия бар в София - Cache и кафетерията Costa Coffee с изглед към парка, първокласно кино с разтягащи се кресла – Cine Grand, просторен фитнес от веригата Next Level, стена за катерене, дерматологична, стоматологична и ветеринарна клиника, детски център Capella Play, супермаркет Billa, автомивка, аптека, фото и още  разнообразни обекти за услуги и мода.

От юни 2014 г. Park Center е собственост на Revetas Capital Advisors и е управляван от Ceres Management Services.  През 2016-а молът беше ребрандиран след пълна рекнструкция, по време на която проектът продължи да функционира и не е затварял нито за ден.