img

21 април 2018

Ceres с награда от престижен форум за недвижими имоти

Компанията, която управлява Park Center, Sofia Airport Center и MHQ беше отличена сред равностойна конкуренция

Ceres Management Services (Ceres) бе отличена като „Най-добра компания за управление на имоти на престижна церемония за Югоизточна ЕвропаSEE Real Estate Awadrs, която се проведе в Букурещ, Румъния.

"В един непрекъснато развиващ се свят и нов начин на комуникация, развитие на технологиите и променящ се начин на мислене на обществото – всяка успешна организация, не само в бизнеса с недвижими имоти, а като цяло - трябва да усеща пулса на средата, в която работи, каза Михал Муц, изпълнителен директор на Ceres. - Дружеството за управление на имоти може да бъде т.нар. game changer както за собственика на сградите, така и за наемателите. Не само, за да се поддържат обектите, но и да се превърнет в предпочитано място за наематели, клиенти, посетители и обществото като цяло.

Ще дам няколко успешни примери, които екипът на Ceres има на българския пазар.

Молът на бул. Арсеналски  беше проект пострадал от кризата. Ние не само обновихме сградата и я репозиционирахме, но и създадохме нов бранд- Park Center Sofia, който се превърна в утвърдена търговса марка, а самият мол е предпочитано място за посетителите.

Sofia Airport Center е другият ни успех, защото ние не просто управляваме и поддържаме  първокласен бизнес парк, но и си сътрудничим с наемателите; помагаме им да изграждат работодателските си марки. Успяхме да създадем сплотена общност на работещите в Sofia Airport Center. Служителите все повече търсят баланса между работата и личния живот“, посочи г-н Муц.

За последната година Ceres разшири бизнеса си, като откри офис в Прага, Чехия, където компанията управлява две офис сгради - Zirkon и Rubin.

По-рано тази година Ceres пое управлението на хотелския комплекс Radisson в Букурещ, Румъния. Проектът бе придобит от Revetas Capital и Cerberus в съвместна сделка (и двете компании бяха наградени в категория Най-добра инвестиционна сделка от SEE Real Estate Awadrs).

„Ceres има изградени и работещи добри практики за преодоляване на различни ситуации, разполага с изключителни професионалисти в екипа си. Поддържаме чудесни взаимоотношения с наемателите в поверените ни обекти. От друга страна умеем да постигаме целите на собственика. Точно поради тази причина смятам, че Ceres може да подпомогне бизнеса и на други инвеститори,“ добави Лилия Кръстева, Head of Property Management Bulgaria.

"Въпреки че Ceres получи това престижно признание, добави Михал Муц, ние вярваме в непрекъснатото развитие. До края на 2018 г. - ще завършим с внедряването на SAP във всички офиси на Ceres. Другият ни голям проект е да завършим нашия "Toolkit" - документ, който съчетава най-добрите практики в нашия бизнес, предложени от служителите на Ceres."

* * * * * * *

За Ceres: Ceres Management Services е напълно интегрирана компания за управление на недвижими имоти с офиси в България, Полша, Чехия и Румъния. От 2014  г. Ceres изпълнява управление на собствеността, строителството и различни проекти в седем държави от Централна и Източна Европа, които имат портфолио от сгради над 370 000 кв. м. площ.

Ceres е създадена от Revetas Capital, като част от цялостния им стратегически план за създаване на организация за недвижими имоти, която предоставя услуги за управление на качеството на имотите.

Ceres притежава уникално know-how на пазара на недвижими имоти в Европа, като това дължи на висококвалифицирани специалисти с над 10 години опит в индустрията.

Ceres в Чехия беше основана 2017 г.

Повече за визията, мисията и целите на Ceres, моля, вижте тук - http://cerescee.com/about#