26 октомври 2017

BILLA отвори врати в Park Center

no image to show

Това е 113-ият магазин на веригата в България

BILLA България откри най-новия си магазин в един от най-популярните молове в София – Park Center. Хипермаркетът следва най-високите стандарти за качество и се отличава с модерен дизайн и богат асортимент. Новият обект бе открит на официална церемония на 25.10.2017 г.

Магазинът на BILLA в Park Center ще зарадва клиентите си с много атрактивни предложения на качествени и свежи продукти. Ценителите на вкусната храна ще имат възможност да се насладят на ароматен хляб, изпечен на всеки 30 минути от сертифицирани BILLA пекари, както и на апетитни месни и безмесни грил специалитети. Прясно изцедени фрешове и жива бира с уникален вкус допълват разнообразния асортимент в новия магазин в Park Center. Супермаркетът разполага със собствена транжорна, както и с витрини на обслужване с месо и риба.

„Новият ни магазин в Park Center се отличава с изключително удобна и комуникативна локация и ще отговори изцяло на очакванията на клиентите ни, които ще имат възможност да съчетаят разходката си в мола с пазаруване в BILLA. Това е 113-ият ни обект в страната и 43-тият в София, което е показателно, че хората са доволни от продуктите и обслужването в магазините ни. Това може само да ни радва и да ни мотивира да продължаваме да работим по същия начин, както досега, и да предлагаме високо качество на достъпни цени“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Стремежът на BILLA да бъде близо до клиентите си и да им предлага висококачествени продукти и безупречно обслужване беше високо оценен от българските потребители. За втора поредна година те определиха компанията за своя любима търговска верига в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ“ 2017.