23 октомври 2017

Нашите победители имат чар и стил

no image to show

Втората фаза на кампанията на Park Center „Имаш чар, нямаш стил“ стигна до своя финал. След като през целия уикенд променяхме 14-те финалисти, избрахме и четирима от тях, които спечелиха облеклата от фотосесията.

„Имаш чар, нямаш стил“ започна през лятото и продължи до края на септември. Идеята на кампанията бе да покажем на младите хора, че трябва да обичат себе си и по-малко да се стараят да подражават на някой друг.

В наши дни, технологиите ни позволяват да следваме всеки в социалните мрежи. Там най-често подрастващите виждат снимки, които са обработени с различни програми и приложения и рядко отговарят на действителността. В Instagram и Facebook може да се показваш такъв, какъвто би искал да бъдеш. Дали това е добро или лошо социално явление  времето ще покаже. За жалост обаче, провокирани от нереалистичните изображения, децата да взимат решения, които провокират нездравословен начин на живот. Парадоксът е, че младите хора са много добре запознати с различните технологии за обработка на изображения, но  рядко си дават реална сметка, че това, което виждат може би не отговаря на 100% на истината.

Затова Park Center, реши да покаже, че с малко внимание към детайла, промяна на прическа или с лек грим – може да се постигне много.

Екипът ни от професионални гримьор, фризьор, фотограф и стилист подчерта красивите страни на всички участници, а победителите са:

Беркан Бекир, 16 г.

Десислава Цанкова, 14 г.

Магдалена Тодорова, 14 г.

Йоанна Йотова, 15 г.