10 април 2017

Пролет точно по мярка

no image to show

Шеметно ревю се проведе в Park Center Sofia този уикенд!


Под звуците на специален музикален микс, направен от Дидо от Deep Zone -  в обновения търговски център бяха показани най-актуалните модели на селекцията брандове в Park Center.

Това, което направи най-силно впечатление на всички присъстващи беше, че на ревюто не дефилира нито един професионален модел. Организаторите бяха ангажирали обикновени хора и звездите от музикалната сцена – Маги Джанаварова, Нора Караиванова, Гергана Николаева, Играта и Лео, както и страхотната актриса Радина Думанян -  да представят сетовете, подбрани от модния редактор на сп. Cosmopolitan – Станимира Стефанова.

„Пролетта ти е по мярка“ – беше мотото на събитието. В което видяхме, че всеки може да изглежда неотразимо, стига да спази няколко „правила“ в избора на облекло. И да пазарува в Park Center, че как иначе :)

Най-важното е, разбира се, вътрешното усещане на самия човек – да се чувства добре в кожата си и да не се притеснява да бъде себе си. Такива са четирите победителки от играта ни „Пролетта те предизвиква“ – Ганна Головина, Ангелина Захариева, Нина Попова, Десислава Иванова.

В ревюто се включиха и лицата от кампанията „Твоят нов имидж те чака в Park Center“ – Надежда Георгиева, Петя Карагьозова, Михаела Кинова, Михаил Петров, Адриана Тодорова и блогърката Велиана Симеонова.

Екипът на Park Center е убеден, че красотата е във всички размери. И „идеалните“ мерки и обиколки не са от значение. Чарът е в това да демонстрираш собствената си уникалност и най-важното да си добронамерен и щастлив в кожата си.

В ревюто на Park Center взеха участие и децата от вокална група  „Дъга“ при арт център Карнолски, както и малките балерини от школата на Маша Илиева.

На събитието бяха раздадени над 500 подаръка, сред които диамантени бижута.