16 март 2017

Обикновени хора представят стилни пролетни предложения в мола

Това може да бъдеш ти, защото красотата съществува във всички размери, а усмивката е най-красивият аксесоар.

Тази пролет Park Center ще представи пролетните колекции на своите модни брандове. В ревюто, което ще се проведе на 8 април (събота) 2017 г., няма да участват модели, а „обикновени хора“.

Включи се и ти! Винаги си мечтала да крачиш по модните подиуми, и гордо да представяш най-елегантните колекции, но липсата на заветните 60-90-60 те спира. Идеално! Защото красотата не се крие единствено в обиколките. Красотата е много повече от това – чар, елегантност; начинът, по който отмяташ коса; усмивката ти; любовта към самата теб, към приятелите; страстта към модата; постъпките ти и изобщо всичко онова, което те прави уникална!

За да покажеш себе си – включи се в играта „Пролетта те предизвиква“  и ела на http://www.parkcenter.bg/campaign2 и попълни формата за участие. Крайният срок е 25 март.

Ние в Park Center, вярваме, че всеки е красив по своему. И искаме да покажем това особено на младите хора и по-специално на подрастващите. Те ежедневно са изложени на влиянието на социалните медии, в които се публикуват предимно снимки - обработени с всякакви филтри и приложения, че често не отговарят по никакъв начин на действителността. Младежите са особено податливи и непрекъснато гонят нереални стандарти и губят себе си. “ – казва Виолета Цонкова, PR Manager на мола.

Водещ на ревюто на 8 април - ще бъде Наско от БГ Радио, а специални гости ще са Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Гергана Николаева, Радина Думанян, Лео, Играта, финалистите от кампанията „Твоят нов имидж“ и детска балетната школа „Маша Илиева“.

Подробности за ревюто на #ParkCenter търсете на сайта на мола – www.parkcenter.bg, както и във Facebook - https://www.facebook.com/ParkCenterSofia/

Сн. Лилия Йотова